Boekenweek 2012

Beste lezer, klant van boekhandel Spijkerman;

Het is weer boekenweek!!

Geschenk: Heldere hemel van Tom Lanoye.

Lanoye is natuurlijk vooral bekend door ziin veel geprezen roman Sprakeloos. Ik besprak het in al mijn leesclubs met zeer veel succes. Het is dan ook een schitterend boek dat u gelezen MOET hebben. Een ode aan alle moeders. Prachtig van stijl, ontroerend maar ook zeer humoristisch.

Heldere Hemel geeft een goed beeld van de schrijverskwaliteiten van Lanoye. Zeer goed van stijl,vlot en met veel humor. En…een spannend verhaal!Ik las het in een adem uit. Het is zeker EEN VAN ALLERBESTE GESCHENKEN van de afgelopen jaren! Eindelijk weer een geschenk waarvoor je speciaal naar de boekhandel gaat…Dat was vorig jaar wel anders…

Mijn winkel ligt weer vol met met alle belangrijker nieuwe titels maar OOK klassiekers. Eigenwijs als altijd..Te veel om op te noemen. KOM GEWOON LANGS! Ik kan me niet voorstellen dat u geen titels vindt waarmee u het boekenweekgeschenk “verdient”….

En… ik kan alles bestellen ( als het echt moet vaak binnen 24 uur..)!!

Tot ziens in de boekenweek ( 15 tot en met 25 mei) dus.

Ps: OP ZONDAG 18 maart reist u gratis met de trein.

Stein Spijkerman.