BOEKHANDEL SPIJKERMAN

Mooie boeken en gegarandeerd goed advies van verwoede lezers. Daarvoor moet u bij Boekhandel Spijkerman zijn. We raden u graag onze eigen voorkeuren aan. Dat hoeven helemaal niet de bekende titels te zijn. En als we een boek niets vinden dan zeggen we ook gewoon: ”niet lezen!”.

De winkel van Stein Spijkerman
De een-na-kleinste boekenwinkel van Nederland ligt in de wijk De Bergen, het boekenhart van Eindhoven. De inrichting nodigt uit om te snuffelen: boekenkasten, boekentafels en vooral heel, heel veel boeken.

Aanbod
Omdat we zelfstandig zijn kunnen we boeken selecteren op kwaliteit, zelf bepalen wat er in de winkel komt te liggen. We kunnen snel inspelen op de vraag van de klanten. De nieuwste boeken liggen hier het eerst in de winkel. En ze kosten hier net zo veel als bij een grote boekwinkel.

Ons assortiment

  • Nederlandse en vertaalde literatuur; modern en klassiekers, o.a. de Russische Bibliotheek, Salamander Klassiek
  • Moderne en klassieke Engelse romans
  • Tijdloze boeken uit de klassieke oudheid
  • Poëzie
  • Ruime selectie filosofie
  • Interessante actuele non-fictie
  • Prachtige ramsjboeken, zeer voordelig geprijsde goede boeken

Bestellen
Vindt u toch niet wat u zoekt?  Wij bestellen het voor u. Als u het snel nodig heeft kunnen we het binnen 24 uur bij ons in de winkel hebben. Kijk bij onze bestelservice.

Alle aanraders op een rijtje
Wilt u weten welke boeken wij echt mooi vinden kijk dan bij onze bestelservice onze AANRADERS, deze zijn direct te bestellen.

En verder
We hebben ook boekenbonnen, maar dat vinden we zelf een laf cadeau. Vraag ons liever een suggestie voor een goed boek om weg te geven. Ruilen is nooit een probleem. Gekregen bonnen inleveren ook niet.

ik-lees-tekening

Klant: “Ik ga liever naar dit soort kleine winkeltjes dan naar zo’n grote keten. Vanwege de sfeer en het goede advies, maar ook omdat ik hoop dat daardoor dit soort winkeltjes blijven bestaan. Het enthousiasme van de eigenaar werkt echt aanstekelijk.”